Ние сме интензивно развиваща се компания която от 1992г. Успешно осъществява превоз на пътници съвместно с украйнски превозвач „Максимов Турс” ООД. Многогодишния опит на нашата компания с превоза на пътници и модерното техническо обезпечение ни позволяват да изпълним изискванията на нашите клиенти на най-високо равнище. Превозът на пътници е нашата основна специализация на пазара на автотранспортните услуги. Компанията разполага със собствен автопарк на световно равнище. Всеки автобус е обзаведен с телевизор, DVD, климатик, кафе машина, тоалет.

           Имаме удоволствие да съобщим на своите клиенти, че с цел да направим пътуване на пътници си по-приятно, по-удобно и ползотворно предоставяме безплатен достъп към безжичен интернет  (WI-FI).

        Ние полагаме максимални усилия за това, че автопаркът ни е винаги в идеално състояние и пътниците ни се превозват в комфортни условия .

В компанията „Сервис Тур” превозът на пътници се организира под контрола на професионалисти, което гарантира на клиентите бързо и безопасно предвижване.

Основният маршрут е

 "ВАРНА - КОНСТАНЦА - БРАИЛА - ГАЛАЦ - ДЖУРЖУЛЕЩИ - РЕНИ - БОЛГРАД - ОДЕСА".

       Осъществяваме индивидуален експресен превоз на групи ( в това число и малочислени) туристи, детски групи или моряци в удобни за възложителя ден и време.

       Офисите на компанията са разположени в центъра на Одеса автогара "Привоз"- 2 етаж и Държавна авторагара град Варна.При нужда във всеки момент можете да разрешите възникнали проблеми с нашите мениджъри.

       За удобство на клиентите и бързи взаимодействия предлагаме разрешение на въпросите с помоща на всички достъпни средства (стационарни и мобилни телефони, интернет сайт, електронна поща, скайп).

    Полагаме колосални усилия за да Ви зарадваме с висококачествено обслужване и професионализъм, тъй като най-високото достижение за нас е спечелването на Вашето доверие .

      Ние разчитаме на тези ,които ценят надежността и високото качество на транспортните услуги.

     Нашата компания счита, че прекрасното обслужване е залог за взаимоизгодно сътрудничество.

Данни на фирма
"Сервис тур" ООД
Булстат: 103605070
ул.Акад. Бешков 15, вх. Б, ет 2, ап. 4